Elkészítés: Felhevített olajon megpárolom az apróra vágott hagymát, majd a tűzről lehúzva rászórom a pirospaprikát, és azonnal ráöntök 2 kanál vizet. A tűzre visszatéve belekarikázom a burgonyát, és felöntöm 8 dl vízzel. Felforralom, fedő alatt puhára főzöm. Belekarikázom a bőrétől megfosztott kolbászt. Beleteszem az összezúzott fokhagymát, a majorannát, a sót és a köményt. Végül beleöntöm a liszttel összekevert tejfölt. Folytonos kevergetés mellett 5 percig fözöm. A lángról lehúzom, és forrón tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.