Elkészítés: A tarját 4 vastag szeletre vágom, majd a szeleteket hosszában majdnem teljesen félbevágom. A vaj harmadát a fűszerekkel összekeverem, és a kihajtott húsra kenem. A kolbászt 3 darabra vágom, 2 kb. 8-10 cm-es darabot hosszában félbevágok, beirdalom. A vaj harmadát megolvasztom, a kolbászokat az apróra vágott bacon harmadával megpirítom. A megkent húsra paprika szeleteket és hagymakarikákat teszek, majd a megpirított kolbászok és a bacon következik, a húst felgöngyölöm, és hústűvel fixálom. A felgöngyölt húsokra 2-2 szelet bacont tekerek.
Tepsibe rakom, és a maradék vajat mellédarabolom. 200-220 fokra előmelegített sütőben, sütőfóliával letakarva kb. 40-45 percig sütöm.
Amíg sül, a maradék hagymát apróra vágom, és a bacon maradékával, valamint a karikára vágott maradék lángolt kolbásszal a visszamaradt zsiradékon megpirítom, ha kész, félreteszem. Az apróra vágott gombát ugyanezen a sült lében enyhén megpirítom.
Kb. 40-45 perc sütés után a húsról a sütőfóliát leveszem, majd a megpirított kolbászt, bacont, hagymát, gombát és az apróra vágott paprikát, paradicsomot ráteszem, meglocsolom a tejszínnel és a sültlével. Kb. 15 percig sütöm tovább, már sütőfólia nélkül, amíg a teteje megpirul. Rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.