Előkészítés: A kolbászról lehúzzuk a bőrt, négy darabra vágjuk. A darabokat bevágjuk, de nem vágjuk teljesen át, és „kiterítjük”. Az ecetes uborkát apró kockákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, vastagon felkarikázzuk. A salátaleveleket leöblítjük, lerázzuk.
Elkészítés: A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Kibélelünk alufóliával egy tepsit. Felforrósítjuk az olajat, és a kolbászok mindkét oldalát megpirítjuk benne. A tepsire fektetjük, mindegyiket megkenjük mustárral, ketchuppel, és megszórjuk uborkával, reszelt sajttal. A sütőben kb. 10 percig pirítjuk. A kenyérszeletek felét (ha szeretjük megpirítjuk, megvajazzuk) paradicsommal és salátalevelekkel megrakjuk, ráborítunk 1-1 kolbászt, és befedjük a maradék kenyerekkel. Azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 darab: 355 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.