Előkészítés: A kolbászról lehúzzuk a bőrt, négy darabra vágjuk. A darabokat bevágjuk, de nem vágjuk teljesen át, és „kiterítjük”. Az ecetes uborkát apró kockákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, vastagon felkarikázzuk. A salátaleveleket leöblítjük, lerázzuk.
Elkészítés: A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Kibélelünk alufóliával egy tepsit. Felforrósítjuk az olajat, és a kolbászok mindkét oldalát megpirítjuk benne. A tepsire fektetjük, mindegyiket megkenjük mustárral, ketchuppel, és megszórjuk uborkával, reszelt sajttal. A sütőben kb. 10 percig pirítjuk. A kenyérszeletek felét (ha szeretjük megpirítjuk, megvajazzuk) paradicsommal és salátalevelekkel megrakjuk, ráborítunk 1-1 kolbászt, és befedjük a maradék kenyerekkel. Azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 darab: 355 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.