A krumplit felkarikázom és sós vízben nem túl puhára főzöm, leszűröm.
A tarjaszeleteket kicsit klopfolom, sózom, borsozom, majd mindkét oldalát 3-3 percig sütöm.
A lecsóhoz a zsírt felmelegítem, beleteszem a szeletelt hagymát, picit megsózom, párolom. Hozzáteszem a karikára vágott kolbászt, azzal is sütöm kicsit, majd jönnek a szeletelt paprikák. Ekkor ismét sózom, hogy a paprika is puhuljon, végül hozzáadom a feldarabolt paradicsomot. Ekkor kerül bele a pirospaprika és egy kis cukor, aztán készre főzöm.
Egy tepsibe teszem a bacon felét, apróra vágva, ráhalmozom a krumpli felét, megsózom, meglocsolom a hús zsírjával. Rárakom a kolbászos lecsó felét, erre rakom a hússzeleteket, majd a lecsó másik felét. Befedem a maradék krumplival, meglocsolom kevés pecsenyezsírral, a tetejükre rakom a többi szelet bacont.
Közepes hőmérsékleten sütöm legalább egy órán át, hogy a tarjaszeletek jól megpuhuljanak a krumpli és a bacon pedig ropogósra süljön a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.