Elkészítés: A karfiolt rózsákra szedem, sós vízben megfőzöm. Egy hőálló edény alját kivajazom, szórok rá zsemlemorzsát, ráhelyezem a karfiolt. Vágok rá kolbászkarikákat. A tejfölben elkeverek 1 tojást, ráöntöm a karfiolra, fűszerezem. Ráteszem a felszeletelt paradicsomot, az apróra vágott bazsalikomlevelet, a reszelt sajtot, a zsemlemorzsát, végül a paprikákat, kevés vajat, 180 C fokon hőlégkeverésen, a végén grill fokozaton megsütöm (25 + 5 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.