Elkészítés: Először is beáztatom a római tálat hideg vízbe, hiszen ez az összes római tálas recept alapja! Felszeletelem a sertéscombot, kiklopfolom, majd bekenem a sertés fűszersóval. Feldarabolom a kolbászt, és beletekerem a szelet húsokba, majd hústűvel rögzítem. Megpucolom a krumplit, a hagymát, a fokhagymát. A krumplit és a hagymát felkarikázom (a hagymát minél vékonyabbra), a fokhagymát meg közepes darabokra vágom. A római tál aljára rétegezem a krumplit, hagymát, fokhagymát, úgy, hogy minden réteget egy picit megsózok, de csak módjával, mert a kolbász végül levet enged! A tetejére szépen ráteszem a hústekercseket, és 250 fokos sűtőben 100-120 percet hagyom sülni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.