Elkészítés: Megtisztítjuk a spárgát és a répákat, majd feldaraboljuk. A vajat megolvasztjuk, rátesszük a zöldségeket, pici sóval és egy kávéskanál cukorral, kicsi vízzel puhára pároljuk.
Közben a füstölt kolbászt karikára vágjuk, és kis olajon megpirítjuk a karikákat. Amikor a zöldségek puhára párolódtak, hozzáadjuk a kolbászt (a zsírt nem), felöntjük vízzel, beletesszük a leveskockát. Összeforraljuk, majd hozzááadjuk a tejfölös habarást. Ha kell, még sózzuk. Ha sűrűbb levest szeretnénk, tehetünk bele rizsszemtésztát vagy apró nokedlit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.