Elkészítés: A megmosott krumplit felteszem főni. Az újhagymát, fokhagymát, petrezselyemzöldet, chilit és a kolbászt aprítom, a paradicsomot négybe vágom.
A tököt legyalulom, beleteszem egy tálba a többi hozzávalóval együtt, fűszerezem, majd egy villával összenyomkodom, s összekeverem. Teszek hozzá prézlit és lisztet (kb. 1-1 púpozott evőkanálnyit). A lényeg, hogy a massza ne essen szét, ugyanakkor formázható legyen.
Egy serpenyőben olajat hevítek, kanállal beleteszem a pogácsákat, kicsit meglapítgatom. Amikor mindkét oldala megsült, kiveszem egy tányérra, s a forró olajba beleteszem az időközben csaknem készre főtt krumplikat. Mellé helyezem a paprikát és a paradicsomokat, sózom, borsozom, s minden oldalukon megsütöm.
A fasírtokat a sült zöldséggel tálalom, petrezselyemmel megszórva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.