Elkészítés: Egy sütőedény aljára kevés vizet öntünk, és a kolbászokat a szokott módon megsütjük, hagyjuk kihűlni. Az uborkát és a metélőhagymát nagyon apró darabokra vágjuk. A kihűlt kolbászt villával összetörjük, és a zsírjával együtt a puha margarinhoz keverjük. Hozzáadjuk az uborkát és a metélőhagymát is, és habverővel vagy villával habosra keverjük. Sót hozzáadni nem szabad, mert álltában a só nedves cseppeket választ ki a margarinból. Ha nem elég sós, felhasználáskor sózhatjuk.
Szendvicsre kenve önállóan, de alapkrémként is kiváló.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.