Elkészítés: A csukaszeletet vékonyan bedörzsöljük az őrölt gyömbér, mustármag és só keverékével. Akkora alufóliát tépünk, hogy a csukát bele tudjuk csomagolni. A hagymát vékony karikára szeljük, és a fóliára kirakjuk a halszelet alá, kevés olívaolajat önzünk rá. A csukát vékonyan megkenjük a fokhagymakrémmel összekevert pirosarannyal, ráfektetjük a hagymaágyra. A csuka tetejére is hagymakarikákat terítünk. Faszenes grillsütőn kb. 15 percig mindkét oldalát átsütjük a becsomagolt halnak. Kibontjuk, és roston még 10 percig mindegyik oldalát ropogosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.