Elkészítés: A köménymagot kevés felforrósított olajban keveset pirítjuk. Vigyázat, be kell födni, mert pattognak a magok! Sokáig nem szabad pirítani, mert leégnek, kb. 1-2 percig, én közben néha meg szoktam rázogatni a fazekat. Felöntjük a vízzel, beletesszük a hagymát, én csak bevagdosni szoktam, mintha cikkekre vágnám, de egybe hagyom. Addig főzöm, amíg szép aranysárga színe van, és már látszik, hogy a kömény megfőtt. Leszűröm a levet, visszateszem főni, beleteszem a csipetkét, azt is megfőzöm, majd a végén rántást adok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.