Elkészítés: A hozzávalókat - a kakaó kivételével - összegyúrjuk, és 1 órát pihentetjük. A tésztát kettévesszük, az egyik felébe az 5 evőkanál kakaót beledolgozni, majd pihentetni további 15 percig.
A szieszta letelte után mind a 2 cipót 4 részre osztjuk, olajos nyújtótáblán vékony, kerek lappá nyújtjuk. A kinyújtott fehér tésztára kinyújtott barnát teszünk. 16 cikkre osztjuk, és feltekerjük kiflivé. A kifliket olajozott tepsibe tesszük, 5 percig pihentetjük, csak ezután kerül az előmelegített sütőbe, ahol 180 fokon sütjük. (Nem kell sötétre sütni.)
A szirup hozzávalóit egy lábasban összekeverjük és felfőzzük. Amikor a kiflik kisültek, még melegen kenőtollal rájuk kenjük a szirupot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.