Előkészítés: Vásárláskor kérjük meg a hentest, hogy a körmöket vágja négybe. Otthon a körmöket megtisztítjuk, egy órára beáztatjuk. Közben a zöldségeket is megtisztítjuk, megmossuk. A hagymát, a fokhagymát apróra, a gyökérzöldségeket hasábokra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítunk 1 evőkanál olajat, megfuttatjuk benne a hagymát, majd rátesszük a körmöket, és bőven felengedjük vízzel. Kíméletesen főzzük, ha kell, pótoljuk a vizet. Amikor a köröm majdnem puha, beletesszük a babot, ha kell, megsózzuk. Amikor félig megfőtt a bab, beletesszük a zöldségeket, a babérlevelet. Ha megfőtt a köröm, kivesszük, amikor kicsit hűlt, kiszedjük belőle a csontokat.
A maradék olajat felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a liszttel, a fokhagymával, a fűszerpaprikával zsemleszínű rántást készítünk, és a levesbe keverjük. Jól kiforraljuk. Tálalás előtt beleszórjuk a zellerzöldet, és visszatesszük a kicsontozott körmöket. Összeforraljuk, majd tálaljuk. A tetejére tejfölt teszünk, kifőzött tésztát kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.