Elkészítés: A körtét meghámozzuk, megmossuk, négybe vágjuk, magházát kiemeljük, húsát apró darabokra vágjuk. Ráreszeljük a citrom héját, ráfacsarjuk a levét, és a cukorral nem túl puhára pároljuk.
A körte főzőlevéből néhány kanálnyival elkeverjük a zselatinport, majd a körtéhez adjuk, a körtepálinkát is belekeverjük, és poharakba osztjuk a gyümölcsöt. Hagyjuk dermedni.
Tálalás előtt a joghurtot a vaníliás cukorral kikeverjük, és a körtés poharakban elosztjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.