Elkészítés: A piskótatésztához a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét felverjük habbá, közben egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, a kristálycukrot, végül óvatosan hozzákeverjük a sütőporos lisztet.
Vajazott, liszttel beszórt, kapcsos tortaformába öntjük, és 180 Celsius-fokos sütőben megsütjük. Kihűlés után kettévágjuk.
A töltelékhez a túrót a cukorral, a reszelt narancshéjjal robotgépbe tesszük, simára dolgozzuk, és hozzáadjuk a kemény habbá felvert tejszínt. A zselatint a hideg vízbe áztatjuk, amikor megszívta magát, óvatosan a túrós-tejszínes krémhez keverjük, hogy a tejszínhab ne törjön össze.
Összeállítás: az alsó piskótalapot megkenjük lekvárral, kirakjuk a hámozott, szeletelt körtével, rásimítjuk a túrókrémet, és befedjük a másik piskótalappal.
A körtés túrótortát háromszög formára szeleteljük, és porcukorral díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.