Elkészítés: 1. Tegyük a cukrot 1 dl vízbe, forraljuk fel, és főzzük 2 percig. Adjuk hozzá a málnát, vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk lehűlni.
2. Készítsünk pürét a kihűlt málnából, egy szűrőn átpréselve távolítsuk el a magokat. Keverjük bele a sajtkrémet.
3. Helyezzük fagyasztórekeszbe, és 3-4 órányi idő alatt hagyjuk félig megfagyni. Vegyük ki és keverjük meg, hogy így a nagy jégkristályokat összetörjük. Lehetőség szerint hagyjuk éjszakára a fagyasztórekeszben. Tálalás előtt 20-30 perccel vegyük ki a fagyasztórekeszből, és hagyjuk kissé meglágyulni. Tálalhatjuk tetszés szerint málnaszósszal, tejszínhabbal, keksszel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.