Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrom. Kevés ideig hideg helyen pihentetem. Majd 2 részre osztom, lisztezett táblán /hogy ne ragadjon, azért lisztezem/ kinyújtom, nagy tepsi hátán két lapban, magas hőfokon megsütöm, sütés előtt villával megszurkálom, hogy ne hólyagosodjon fel. Az egyik lapot még melegen gyorsan felkockázom, ez lesz a krémes teteje. A másik, kihűlt lapot peremes tepsibe rakom, hogy a krém ne folyjon ki.
A krémet nagy lábasban kezdem el késziteni: 1 liter vízben felfőzök 20 dkg cukrot, fél liter langyos vízben feloldom az 5 csomag pudingport. Ha forr a cukros víz, beleöntöm a pudingot, sűrűre főzöm, vigyázva, hogy oda ne égjen. A 8 db tojásfehérjét 20 dkg porcukorral kemény habbá verem, és apránként hozzáadom a forró pudinghoz. Összedolgozom csomómentesre, és még melegen a tepsiben lévő lapra öntöm, elsimítom. Sorban rárakom a tetejére a már felkockázott lapokat, a tetejét megszórom vaníliás porcukorral. Hideg helyre teszem, hogy megdermedjen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.