Elkészítés: A tésztához valókat jól összedolgozzuk, s egy sütőpapírral kibélelt tortaformába nyomkodjuk a 3/4 részét (a forma oldalára is kerüljön belőle!). Hűtőben pihentetjük.
A krémhez a tojásfehérjéket kemény habbá verjük egy csipet sóval. A sárgákat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a kétféle túrót. A felvert fehérjével lazítjuk.
A krémet a hideg tésztára öntjük, elsimítjuk, majd a maradék tésztából kis csipetkéket szedünk, és befedjük vele a torta tetejét.
Kb. 1 órára előmelegített sütőbe tesszük, majd kihűtjük, s tálalhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.