Elkészítés: A lisztes krumplit kockákra vágva sós vízben megfőzzük. A szalonnát apróra vágott hagymával megpirítjuk. Ha a krumpli puha, levét férteöntjük, a pirított hagymás-szalonnával, a tojással, kicsi sóval, borssal megtörjük. Annyi lisztet adunk hozzá, amennyit felvesz. A félretett főzővizet tűzre tesszük, a masszából kicsi gombócokat formázunk, és a forró főzőlében kifőzzük. Bazsalikommal, friss reszelt gyömbérrel, petrezselyemmel ízesítjük. Tejföllel, kockázott paradicsommal, zöldpaprikával, levesként tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.