Elkészítés: A burgonyát megfőzzük enyhén sós vízben, közben az élesztőt megfuttatjuk a langyos cukros tejben. A tojássárgákat összekeverjük a liszttel és a vajjal, utána beleöntjük a felfutott élesztőt. Ha a krumpli megfőtt, összetörjük krumplinyomóval, sózzuk.
Jól összedolgozzuk, majd 1 órán át meleg helyen pihentetjük.
Lisztezett deszkán kinyújtjuk, és egy erre megfelelő pohárral kiszaggatjuk.
Utána forró olajban kisütjük mindkét oldalát aranybarnára. Fokhagymás tejföllel és zöldségekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.