Elkészítés: Az almákat meghámozzuk, húsukat felkockázzuk, majd citromlével azonnal meglocsoljuk. A margarint a sütőukorral és a vaníliás cukorral kb. 8 perc alatt krémesre kikeverjük. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat, majd belevegyítjük a tojáslikőrt és a sütőporral elkevert lisztet. Végül beleforgatjuk a papírtörlővel megtörölgetett almadarabokat. (Így sütéskor majd nem merülnek a tészta aljára). Egy kb. 2 l-es kuglófformát margarinnal kikenünk, zsemlemorzsával megszórunk, és belesimítjuk a tésztát. Előmelegített sütőben, 175 fokon kb. 1 órát sütjük. A kész kuglófot a formában kb. 5 percig pihentetjük, majd rácsra borítjuk, és teljesen kihűtjük. Porcukorral gazdagon meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.