Elkészítése: A mazsolát megmossuk, a rumba áztatjuk. (Akár egy éjszakát is állni hagyhatjuk.) A vaníliarudat kettévágjuk, a vaníliapépet kikaparjuk. A narancsot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, és a tojássárgájákkal, 3 evőkanál édesítőporral, a vaníliapéppel forró vízfürdőben habosra keverjük. Az edényt hideg vízbe állítjuk, és a krémet hagyjuk kihűlni. Közben többször megkeverjük. A tojásfehérjét a citromlével és 1 evőkanál édesítőporral kemény habbá verjük. A tejszínt szintén 1 evőkanál édesítőporral kemény habbá verjük. Mindkét habot és a mazsolát a krémbe forgatjuk. A masszát két kis kuglófformába (egyenként fél literes formák) töltjük, és a mélyhűtőben megfagyasztjuk. Tálalás előtt a formákat óvatosan forró vízbe mártjuk, és hideg tálra borítjuk. Megszórjuk kakaóporral és édesítőporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.