Elkészítés: A tojásokat különválasztjuk. A tojássárgáját porcukorral habosra keverjük, majd kanalanként hozzákeverjük a puha margarint, a vaníliás cukrot és a juharszirupot. Majd hozzáadjuk a tejet.
A 10 dkg csokoládét vizgőzőn felolvasztjuk, és amikor kihűlt, a tojásos masszát kétfelé osztjuk, és az egyik részbe beleöntjük az olvasztott csokoládét.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, beleszórjuk a kristálycukrot, tovább verjük. A lisztet a sütőporral, a szódabikarbónával és a sóval elkeverjük. A tojásos masszához adjuk, végül a felvert tojáshabot óvatosan beledolgozzuk.
A formába öntjük előbb a sárgás masszáz, majd a csokoládésat, és villával kicsit széthuzzuk. Előmelegített sütőben, a középső rácson, 170 fokon kb. 45-50 percig sütjük. Néhány percig állni hagyjuk, és kiborítjuk a formából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.