Elkészítés: A csirkecombokat a forgónál kettévágom, sózom, borsozom.
A kukorica levét leszűröm, a tejfölt a liszttel és fél dl vízzel simára keverem.
A húsdarabokat mindkét oldalán a forró vajon átsütöm, és tűzálló tálba rakom. Levét kicsit forralom, majd beleteszem a pirospaprikát, és felengedem a kukorica levével. Beleteszem a leveskockát, majd a kukoricát. Összeforralom, és a lisztes tejfölt beleöntöm. Kevergetés közben kiforralom, és ráöntöm a csirkedarabokra.
Lefedve, előmelegített sütőben 30 percig párolom. A tál tetejét leveszem, és kissé
megpirítom. Köretként rizst ajánlok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.