Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát lereszeljük, majd a húst összeforgatjuk a hozzávalókkal, és fél órára a hűtőben hagyjuk összeérni.
Olajat hevítünk, majd a fasírthúsból a forró olajba halmozunk kb. 4 evőkanálnyit, és kicsit szétlapigatjuk. Nem baj, ha túl lágynak tűnik, a tojás majd egyben tartja a forró olajtól. Több ilyen fasírtot készítünk, amit lefedve sütünk, majd forgatjuk is közben.
Mellé salátát, krumpli- vagy rizsköretet ajánlok, de ez a fasírt tökéletesen finom hamburgerbe is a kukorica elhagyásával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.