Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát lereszeljük, majd a húst összeforgatjuk a hozzávalókkal, és fél órára a hűtőben hagyjuk összeérni.
Olajat hevítünk, majd a fasírthúsból a forró olajba halmozunk kb. 4 evőkanálnyit, és kicsit szétlapigatjuk. Nem baj, ha túl lágynak tűnik, a tojás majd egyben tartja a forró olajtól. Több ilyen fasírtot készítünk, amit lefedve sütünk, majd forgatjuk is közben.
Mellé salátát, krumpli- vagy rizsköretet ajánlok, de ez a fasírt tökéletesen finom hamburgerbe is a kukorica elhagyásával.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.