Elkészítés: A vízben elkeverem az élesztőt, az olajat, a cukrot.
A liszteket egy tálba szitálom, és a sóval elkeverem. Hozzáöntöm az élesztős-olajas vizet, és kidolgozom a tésztát. Ne legyen túl puha.
Letakarva fél órát pihentetetem, aztán sodrófával fél centi vastagra nyújtom. A tetejének a felét megkenem tejföllel, megszórom karikára vágott hagymával, főtt vagy konzerv kukoricával, reszelt sajttal. A tészta másik felét ráhajtom, és a széleket összenyomogatom. A tetejét is kicsit rálapogatom.
Forró sütőbe teszem, és megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.