Kb. fél liter forrásban lévő vízbe állandó keverés mellett beleöntjük a lisztet és a darát, sóval ízesítjük, és sűrű, de még kenhető masszává főzzük. Hozzáadjuk a napraforgómagot, összekeverjük és kihűtjük. A kihűlt masszából kerek lepényeket, vagy téglalap alakú hasábokat formázunk, mindkét oldalukat lisztbe forgatjuk és kevés forró olajban kisütjük. A paprikát, cukkinit karikára, a gombát cikkekre, az újhagymát ujjnyi darabokra vágjuk, kevés olajban gyorsan megpirítjuk és a frissen kisült kukorica lepényeket ezzel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.