Elkészítés: A csirkemellfiléket felszeleteljük és kiklopfoljuk. Sóval, borssal fűszerezzük, és bekenjük mustárral. Forró olajban mindkét oldalukat fehéredésig sütjük.
Ezután beletesszük egy tűzálló edénybe, és elkészítjük a sajtos-kukoricás ragut.
A jól lecsepegtetett kukoricaszemeket tálba tesszük, majd hozzáadjuk az apróra vágott lilahagymát, a paprikát, az aprított bazsalikomot és a kis kockákra darabolt füstölt sajtot. Az egészet jól összekeverjük, a hússzeletekre halmozzuk, és 180 fokon kb. 1 óra alatt pirosra sütjük, kezdetben fólia alatt, majd nélküle.
Burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.