Elkészítés: A tepertőt és a téliszalámit ledaráljuk. A habosra felvert tojással, tejföllel, borssal és sóval összekeverjük.
A burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk, egy tepsibe vagy tűzálló tálba tesszük. Rászórjuk a zöldségkeveréket, majd ráöntjük a tejfölös keveréket. Megszórjuk reszelt sajttal, és az egészet meglocsoljuk 4-5 anál finom étolajjal.
Alufóliával lefedjük, és előmelegített, közepesen meleg sütőben 40 percet pároljuk. Végül levesszük a fóliát, és a tetejét kicsit megpirítjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.