Elkészítés: A tésztához valókat a liszt kivételével vízgőz fölött felmelegítjük, közbe kevegetjük, majd belegyúrjuk a lisztet. 3 lapot sütünk belőle.
A pudingokat külön-külön megfőzzük 2,5 dl tejben. Ha már langyosra hűltek, a vaníliásba keverünk 1 csomag vaníliás cukrot, a puncsoshoz pici rumot. Közben a vajat habosra keverjük a porcukorral, majd 2 részre osztjuk. Egyik részt a vaníliás, másik részt a puncsos pudinghoz tesszük, és jól összedolgozzuk, hogy könnyű krémet kapjunk.
Az első lapra puncsos krémet kenünk, a másodikra vaníliásat, majd befedjük a harmadik lappal, amire olvasztott csokit (csokimázat) kenünk. Csak másnap, puhulás után szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.