A sajtos pogácsa elkészítéséhez az élesztőt felfuttatjuk egy kevés meglangyosított, cukros tejben.A lisztet összemorzsoljuk a margarinnal a sajttal, a sóval, utána összegyúrjuk a többi hozzávalóval és a felfuttatott élesztővel. Meleg helyen duplájára kelesztjük. Majd kinyújtjuk kb. ujjnyi vastagra.Pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk. Tepsibe tesszük, megkenjük tojássárgájával, majd megszórjuk reszelt sajttal. A pogácsákat a tepsiben még 10 percig kelesztjük.Előmelegített sütőben 170 fokon, 25-30 perc alatt pirosra sütjük.A sütési idő a sütőtől is függ !
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.