Elkészítés: A piskótához a 6 tojásfehérjét 6 evőkanál cukorral keményre felverjük, hozzáadjuk a 6 tojássárgáját, ezzel is felverjük, majd a sütőporral elkevert 6 kanál lisztet is óvatosan beleforgatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük.
A narancsos krémhez 1 liter szénsavas narancsos üdítőitalt, 5 kanál cukrot, 3 csomag vaníliás pudingport sűrűre főzünk, és melegen ráöntjük a piskótára.
A másik krémhez a 8 dl tejet, 6 kanál cukrot, 5 kanál keményítőt sűrűre főzzük, még melegen belekeverjük a margarint, és ráöntjük az előző krémre.
Tetejét kevés csokival díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.