Elkészítése: Nagyon finomra vágjuk a gyömbért, az uborkákat felkockázzuk, majd mindkettőt összekeverjük a mustárral és a majonézzel. Sóval, tabascóval ízesítjük. Leöblítjük és lecsepegtetjük a rukola- vagy salátaleveleket. Meghámozzuk a hagymát, karikákra vágjuk, és lelocsoljuk a citromlével. Óvatosan lehúzzuk a lazac bőrét, és a húsát négy részre vágjuk. Felvágjuk a zsemlét. Az alsó felére egy-egy salátalevelet teszünk, megkenjük a mustáros szósszal, majd rátesszük a lazacdarabokat. A halra kiviszeleteket fektetünk, majd hagymakarikákat. A zsemle felső felével befedjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.