Elkészítés: Serpenyőben olívaolajat melegítünk, és mindjárt beledobjuk a babérlevelet és a durvára vágott fokhagymát.
A lazacszeleteket megsózzuk, meglocsoljuk kevés citromlével, és a nem túl forró olívaolajba tesszük. Kb. 3 perc után megfordítjuk, közben meglocsoljuk a világos sörrel és a világos szójaszósszal, valamint a durvára vágott erős paprikát is hozzáadjuk, kb. 5 perc alatt készre pároljuk.
A lazacot óvatosan kell kezelni, mert ha átsül, kellemetlen lesz az íze, ráadásul széthull. A haldarabokat kiszedjük, és melegen tartjuk.
A visszamaradt lébe öntjük a tejszínt és összeforraljuk, le is szűrhetjük.
A színes tésztát forrásban levő sós vízben 8 perc alatt készre főzzük, leszűrjük, de nem öblítjük le, mert akkor nem vesz fel annyi mártást.
A tányérra szedjük a tésztát, majd a halszeleteket, és jól meglocsoljuk a tejszínes szósszal, melyet citromlével és őrölt fehérborssal ízesítettünk. Melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.