Az uborkát megmossuk, hosszában félbevágjuk, kimagozzuk, és a lazaccal együtt apró kockákra vágjuk. A kaprot leöblítjük, szárazra rázzuk és felaprítjuk. Összekeverjük a mézet, a mustárt és a citromlevet, majd sóval, borssal ízesítjük. A keveréket az előkészített hozzávalókra öntjük, és kb. 1 óra hosszára a hűtőszekrénybe tesszük. Forrásban lévő vízbe merítjük a kínai kel leveleit, és kb. 2 percig blansírozzuk őket. Leszűrjük, majd leöntjük hideg vízzel. A középső levélereket kivágjuk. Kistányérra helyezünk egy káposztalevelet, a közepére halmozunk 2 evőkanál lazacmasszát, kicsit összenyomkodjuk. A levél széleit ráhajtjuk, és a töltött káposztához hasonlóan összetekerjük a lazacgolyócskát. Ugyanígy járunk el a többi káposztalevéllel és a maradék lazacmasszával. A kaviárt elosztjuk a kész tekercseken.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.