Az uborkát megmossuk, hosszában félbevágjuk, kimagozzuk, és a lazaccal együtt apró kockákra vágjuk. A kaprot leöblítjük, szárazra rázzuk és felaprítjuk. Összekeverjük a mézet, a mustárt és a citromlevet, majd sóval, borssal ízesítjük. A keveréket az előkészített hozzávalókra öntjük, és kb. 1 óra hosszára a hűtőszekrénybe tesszük. Forrásban lévő vízbe merítjük a kínai kel leveleit, és kb. 2 percig blansírozzuk őket. Leszűrjük, majd leöntjük hideg vízzel. A középső levélereket kivágjuk. Kistányérra helyezünk egy káposztalevelet, a közepére halmozunk 2 evőkanál lazacmasszát, kicsit összenyomkodjuk. A levél széleit ráhajtjuk, és a töltött káposztához hasonlóan összetekerjük a lazacgolyócskát. Ugyanígy járunk el a többi káposztalevéllel és a maradék lazacmasszával. A kaviárt elosztjuk a kész tekercseken.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.