Elkészítés: A közepes fej brokkolit bőséges hideg vízben megmossuk, rózsáira szedjük és félpuhára főzzük sós forró vízben. A paradicsomot felkockázzuk és a fokhagyma gerezdeket felaprózzuk. A füstölt lazacszeleteket vékony csíkokra vágjuk. Egy nagyobb serpenyőben, egy-két evőkanálnyi forró olívaolajban megpirítjuk a fokhagymát, hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot és kicsit megpároljuk. Ezután beletesszük a brokkolirózsákat, valamint a vékony szeletekre vágott füstölt lazacot és jól összekeverjük. Hozzálocsoljuk a száraz fehérbort, és fedő nélkül hagyjuk párolódni, míg az alkohol el nem főtte magát. Ezután felöntjük a főzőtejszínnel, majd kis sóval és őrölt borssal fűszerezzük, és hagyjuk párolódni. (Sűrűn kevergessük!) A márványsajtot elmorzsoljuk, és a szószba keverjük habverővel. Vigyázzunk, ne tegyünk túl sokat belőle, mert nagyon erős az íze. Ha a szósz nem elég sűrű, behabarhatjuk egy kevés liszttel. A sonkás raviolit kifőzzük sós, olajos forró vízben. Ha megfőtt, lecsepegtetjük, és hideg vízben röviden átöblítjük. A szósszal nyakon öntjük a tésztát és még egy darabig lassú tüzön főzzük, hogy összeérjen az íze.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.