Elkészítés: A paprikát gázlángon körben megpörkölöm, míg megfeketedik a héja. Amikor már nem éget, lekaparom az égett héjat. Vigyázok, hogy ki ne lyukasszam a paprikát, mert a benne keletkezett folyadék nagyon finom. Tányér fölött kiveszem a csumáját, a levet felfogom. Csíkokra, majd a magyar lecsónál szokásosnál kisebb kockákra vágom a paprikákat. A nagyon finomra vágott vöröshagymát egy mélyebb serpenyőbe vagy lábasba teszem, rá a paprikát, az olajbogyót, a felkockázott paradicsomot, a kapribogyót (ami ne ecetes legyen, hanem sóban eltett). Összefőzöm, és amikor már rövid a leve, akkor sózom, majd megszórom nagyon kevés oregánóval. Aki szereti, csípős paprikával is ízesítheti, úgy is nagyon jó. Hidegen a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.