Elkészítés: A marhahúst, a tojásokat, a pirospaprikát, a borsot és az ételízesítőt jól összegyúrjuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük.
Az olajon világosra pirítjuk a kockára vágott vöröshagymát, majd beleöntjük a lecsót. Pirospaprikával, borssal ízesítjük, és vízzel felengedjük. Ha forr, beletesszük a masszából készített húsgombócokat, s háromnegyed órán át lassú tűzön főzzük. (Nem kavargatjuk, hanem rázogatjuk, mint a töltött káposztát.)
Tört krumplival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.