Elkészítés: A megtisztított csirkét feldaraboljuk és megszórjuk fűszersóval.
A hagyma és paradicsom felét karikákra szelve belerakjuk a tepsibe. A paprika felét négyfelé vágva tesszük bele, s enyhén megsózzuk. Ezután rárakjuk a
csirkedarabokat, majd a megmosott rizst. Végül befedjük a megmaradt paprikaszeletekkel, illetve a felkarikázott paradicsommal és hagymával. Ráöntjük a vizet, enyhén sózzuk és rádaraboljuk a margarint.
Lefedjük alufóliával és kb. 1 óráig közepes lángon sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.