Elkészítés: A szalonnát vagdosd apróra, egy nagyobb edényben süsd zsírjára. Dobd bele a felkockázott húst, kevergesd, míg kifehéredik. Ekkor szórd rá a finomra aprított vöröshagymát, ha üvegesre sült, sózd meg, hints rá pirospaprikát. Vegyítsd bele a paradicsom- és paprikacikkeket, majd lefedve párold puhára. A puliszkához forralj egy liter vizet. Sózd, és szüntelenül kevergetve, lassan szórd bele a kukoricadarát. Főzd néhány percig, aztán hagyd duzzadni. A kész puliszkát simítsd egy kivajazott tűzálló tálba. Morzsold rá a juhtúrót, locsold meg a tejföl felével. A lecsós csirketokánnyal borítsd be, öntsd rá a maradék tejfölt, és előmelegített sütőben, 200 fokon, 20-25 perc alatt forrósítsd át.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.