Elkészítés: A megmosott, majd szárazra törölt karajszeleteket kiveregetem, mindkét oldalát sózom, széleit körben kissé bevagdosom, hogy sülés közben ne ugorjon össze.
Előkészítek 4 db nagyobb - kb. 35x30 cm-es - alufóliát, olajjal megkenem, mindegyikre 1 szelet karajt teszek. Karajonként rétegezve rakom a szalonnát, a vékony szeletekre vágott burgonyát, majd a csíkokra vágott paprikát és a félbe vagy gerezdekre vágott paradicsomot. Megszórom rizzsel, ráöntöm az olajat és a bort, borsozom. Lazán, de légmentesen lezárom a fóliát.
Tepsibe teszem, előmelegített sütőben kb. 1 órán át sütöm 150-170 fokon.
A csomagokat fogyasztáskor bontjuk ki, természetesen forrón kínálva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.