Elkészítés: A palacsinta hozzávalóit elvegyítem, csomómentesre keverem. Ezután az átlagosnál picit vastagabb palacsintákat sütök.
Apróra vágom a hagymát, ráteszem a karikára vágott paprikát, sót, olajat, és felteszem a tűzre. Mikor félig megpuhult, hozzáteszem a karikára vágott paradicsomot és az apró kockákra vágott virslit. Ha elkészült, ráteszem a pohár tejfölt, összerottyantom. Megpirítom az öntethez a hagymát egy másik lábosban, rárakom a 1/2 l tejfölt, sózom, borsozom, picit összemelegítem. Megtöltöm a kész palacsintákat a lecsóval. Tepsibe lerakom őket sorba, majd meglocsolom az öntettel, kb. 10 percig sütöm előmelegített sütőben alacsony fokozaton.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.