Elkészítés: Egy tálban kikeverjük a salátafűszert (általában 3 evőkanál olaj, 3 evőkanál vízben elkeverve a salátapor). Ha nincs salátafűszerünk, használhatunk apróra vágott snidlinget minimális ecettel például.
Ezután beletesszük a megmosott salátát, ráöntjük a lencsét és az apró kockára vágott fetasajtot, valamint az aprított fokhagymát. Érni hagyjuk, míg a kuszkusz elkészül.
Egy edényben fél liter vizet forralunk 1 evőkanál olajjal és 1 evőkanál sóval. Amikor a víz felforrt, beleöntjük a kuszkuszt, és levesszük a tűzről. Gyorsan kevergetjük, és hozzádjuk a vajat. Pár percig kevergetjük, leginkább villával, hogy szépen elváljanak a szemek egymástól.
Mikor a kuszkusz kész, tálalhatunk. Kis tálkák aljára kuszkuszt, majd rá salátát merünk.
Könnyü étel, nyáron akár grillezéshez is, húsevőknek, vegetáriánusoknak egyaránt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.