Elkészítés: Tedd fel főni a lencsét és a rizst. A lencsét érdemes előtte néhány óráig áztatni, hogy hamarabb kész legyen.
Közben készítsd el az öntetet: Az olajba keverd bele a szójaszószt és a citromlevet, majd a szárított fűszereket. Utána reszeld bele a fokhagymát, és tégy bele egy pici borsot vagy borsikafüvet.
A rizst és a lencsét közvetlenül a főzés után keverd össze (hogy az ízek jól összeérjenek) egy salátástálban a következő módon: a rizsre öntsd rá az öntetet, az apróra összevágott petrezselymet és lilahagymát. Ezután keverd össze alaposan, majd óvatosan forgasd bele a lencsét, hogy az ne törjön szét, mert akkor nem lesz gusztusos.
Úgy lesz finom, ha 20-30 percig áll. Hidegen, melegen egyaránt fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.