Elkészítés: A húst kisebb kockákra vágom, majd kevés olajon kifehérítem. Hozzáadom az apróra vágott hagymát. A lisztet rászórom, utána kevés forró vizet öntök alá. Belerakom a darabolt sárgarépát és karalábét a fűszerekkel együtt. Fedő alatt párolom kevergetés nélkül.
Amikor kb. félig főtt, hozzáteszem a gombát és a karfiolt. Lassú tűzön készre főzöm.
A sűrű szaftos ragut közepes méretű tepsibe öntöm, és a kinyújtott tésztával befedem. Tetejét megszurkálom, és előmelegített sütőbe helyezem.
Pirosra sütöm, és négyzet alakú darabokra vágom fel. Köretként párolt zöldségeket adhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.