Előkészítés: A barackot megmossuk, kimagozzuk, apróbb darabokra vágjuk.
Elkészítés: A barackot a fehérborral és a baracklével lefedve kb. 10 percig főzzük. Botmixerrel pépesre törjük, majd a vaníliás cukorral és a barackpálinkával ízesítjük. A vajat habosra kikeverjük, lassan beledolgozzuk a tojássárgájákat, és hozzáadjuk a túrót, a zsemlemorzsát és egy csipetnyi sót. A napraforgómagot apróra vágjuk, és zsiradék nélkül egy serpenyőben hirtelen megpirítjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és a napraforgómaggal együtt a túrós masszához dolgozzuk. A galuskákat sós vízben 10 percig pároljuk - ne forrjon a víz. A forró levessel együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.