Elkészítés: A csontról egy éles késsel lefejtjük a húst. Leszedjük a bőrét és a hájat. /A bőrre és a hájra nincs szükség, de ne dobjuk el, mert kiváló libatepertő készíthető belőle./ A csontot félretesszük, a húst pedig ledaráljuk, majd bekeverjük, mintha fasírtot csinálnánk belőle. Annyi a különbség, hogy kenyér vagy zsemle helyett a húshoz kb. 1-1,5 evőkanál lisztet teszünk. Ha kész a massza, akkor egyenletesen visszatapasztjuk a húst a csontra. Tepsibe tesszük, és öntünk alá kb. 1 dl vizet, majd alufóliával letakarjuk és betesszük a 180-ra előmelegített sütőbe. Kb. 1 órán keresztül pároljuk, közben egyszer kivesszük, és a tepsi alján összegyűlt zsiradékkel meglocsoljuk. A párolás végén levesszük az alufóliát, és addig sütjük, míg a hús teteje egy kicsit megpirul. Köretet ízlés szerint választhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.