Elkészítés: A gyúrt tésztához a lisztet a sütőporral elkeverjük, és összemorzsoljuk a margarinnal. Ezután belekeverjük a porcukrot, mélyedést készítünk a közepébe, ide rakjuk a tojássárgát és a citromot, majd összegyúrjuk. Egy kb. 25×35 cm-es tepsit kikenünk és kilisztezünk. A tésztát ebbe belenyújtjuk úgy, hogy kis pereme is legyen. Előmelegített (170-180 fokos ) sütőben 15 perc alatt elősütjük a tésztát, ezalatt megcsináljuk a diós tölteléket. A tojásfehérjét kemény habbá felverjük, hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot, tovább verjük, majd apránként jöhet a dió és a citrom. Sűrű masszát kapunk. Az elősütött tésztára rákenjük a lekvárt, utána a diós masszát. Visszatesszük a sütőbe, és 40 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.