Elkészítés: A lisztet, a vajat, a cukrot, a citromhéjat, a sütőport összegyúrjuk, kinyújtjuk, tepsibe tesszük. Megkenjük baracklekvárral, a tetejére felverjük a 4 tojásfehérjét kemény habbá, majd lassan hozzáadjuk a 16 dkg porcukrot, és tovább verjük. 19 dkg darált diót összekeverjük 1 citrom reszelt héjával, és óvatosan beleforgatjuk a kemény habba. Ezt a masszát rásimitjuk a tepsiben lévő, baracklekvárral megkent tésztára. Lassú tűznél sütjük. Ha kisült, kiszaggatjuk félholdakra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.