Elkészítés: A tojásfehérjéket a cukorral habbá verjük. A lisztben elkeverjük a sütőport, a kemény habhoz adjuk, és sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük.
Közben elkészítjük a krémet: a tojássárgákat, a cukrot, a lisztet, a vaníliás cukrot elkeverjük a tejben. Sűrűre főzzük, kihűtjük. A margarint a porcukorral alaposan kikeverjük, és a kihűlt krémhez adjuk, majd a tésztára simítjuk.
A tetejére a tejszínből kemény habot verünk, a vaníliás krém tetején elosztjuk, s megszórjuk csokireszelékkel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.